Hjem RUM!KLANG SommerCamp

RUM!KLANG SommerCamp 6.-9. august 2018

– for dig, der ikke kan lade musikken være

Det er snart sommer, og det betyder, at RUM!KLANG´s længe ventede SommerCamp nærmer sig. En masse talentfulde og musikalske musikskoleelever i alderen 12 til 20 år mødes i fire dage i slutningen af sommerferien for at spille sammen, finde på ny musik, hygge og optræde for og med hinanden på kryds og tværs. Vi er otte rare lærere, der sørger for, at I får spillet hele tiden og har det godt.

TID OG STED
Vi mødes mandag den 6. august kl. 10.00 på Sejergaardsskolens Musikefterskole, Sejergaardsvej 2, 4340 Tølløse.

MUSIKALSKE IDÉER
Du kan sende din musikalske idé som nodefil/tegning/tekst/lydfil/video til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. senest d. 15. juni, så vi lærere kan nå at kigge på det, før vi ses.

På campen vil du opleve magien mellem dig og andre unge musikere på din egen alder i en afslappet atmosfære. Fire vilde dage med din egen og de andres musik, en masse nye musikvenner og otte toptjekkede lærere. Desuden lækker mad, koncerter, øvere, fest og hygge, alt sammen i musikefterskolen Sejrgaardsskolens skønne omgivelser.

» RUM!KLANG-folder

TILMELDING
Tilmeld dig her: https://goo.gl/forms/tnGtKAVdRYJ8dvYH2

PRIS & BETALING
Betaling af SommerCamp foregår via MobilePay til nummer 20348146. Det koster 1.750,- kr. at deltage.
Husk at skrive elevnavn på betalingen, så vi kan matche det med tilmeldingen.

Vi ses på RUM!KLANG sommercamp 2018!

Kristoffer Juel og Gertie Johnsson
Koordinatorer for Talentudvikling Region Sjælland